top of page
a9c4bc9a700d4c72985d52576afe3581.jpeg

Welkom bij SolidHouse

Since 2023

Making Your Vision  Becoming Reality

Uw partner voor bouw- en renovatiewerken in Antwerpen en andere regio's.

Met vakmanschap en maatwerk leveren we hoogwaardige oplossingen voor particuliere en zakelijke klanten. Ontdek ons op onze website en neem contact op om uw bouw- en renovatiedromen waar te maken!

Onze laatste realisaties 

Renoveren met één aannemer

Expertise in Renovatie Onder Één Dak

Van Verbouwing tot Tuinaanleg

Solid House beschikt over de nodige expertise inzake renovatie onder één dak en neemt het hele verbouwproces op zich. Van de volledige verbouwing van je woning tot de aanleg van  je tuin. Onze jarenlange ervaring draagt bij aan een uitstekende kwaliteit aan betaalbare tarieven.

solidhouse (1).png

Reviews

Wat zeggen de klanten over ons...

Mijn badkamer kon na al die jaren wel een opknapbeurt gebruiken. Bij Solid House hadden ze genoeg aan een half woord om te weten waar ik naartoe wou. Vlekkeloze samenwerking.

Kenny L.

Wij zochten een partner voor een grondige renovatie van onze woning. Hierbij hadden wij graag de mogelijkheid om een deel zelf af te werken; Bij Solid House konden wij hiervoor rekenen op de uitgebreide kennis van de coördinator..

Danny P.

De vakmensen van Solid House zijn van hun woord, zeer deskundig, heel vriendelijk en sturen (in hun bouwverlof) zelfs een kaartje vanop vakantie! We zijn ontzettend tevreden!

Inne P.

Luxurious Home

Contact

Een nieuw huis van A tot Z bouwen volgens jouw wensen? Solid House ontzorgt jou namelijk volledig. We nemen het volledig bouwproces over.

Спасибо за отправку!

Anchor 1
bottom of page