top of page
Image by Katja Rooke

Over ons

Contractors that you can trust

Since 2023

Making Your Vision  Becoming Reality

solidhouse (1).png

Welkom bij SolidHouse, dé specialist in bouw- en renovatiewerken! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige bouw- en renovatiediensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons verhaal begon als een startende onderneming in de bouw- en renovatiesector. Hoewel we misschien maar enkele referenties hebben, hebben we in korte tijd een solide reputatie opgebouwd vanwege onze toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Ons team van ervaren en gepassioneerde vakmensen streeft er altijd naar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en zelfs te overtreffen.

 

Bij SolidHouse geloven we in het belang van samenwerking en open communicatie. We werken nauw samen met onze klanten om hun visie om te zetten in werkelijkheid en projecten op maat te leveren die aan hun specifieke behoeften voldoen. Of u nu een nieuwe woning wilt bouwen, uw huidige woning wilt renoveren of een commercieel project wilt realiseren, wij hebben de kennis, expertise en middelen om aan uw wensen te voldoen.

 

Onze diensten omvatten onder andere nieuwbouw, verbouwingen, renovaties, restauraties, dakwerken, gevelwerken, en nog veel meer. We streven altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen en maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om duurzame en esthetisch aantrekkelijke resultaten te leveren.

 

Bij SolidHouse begrijpen we dat uw huis of bedrijf een kostbaar bezit is, en we behandelen uw project alsof het ons eigen project is. We zijn gedreven door ons streven naar uitmuntendheid en onze toewijding aan klanttevredenheid. We zorgen voor een transparant en efficiënt proces, waarbij we u op de hoogte houden van de voortgang van uw project en u betrekken bij alle belangrijke beslissingen. We zijn er trots op dat we kunnen bouwen op de positieve feedback van onze tevreden klanten en dat we ons bedrijf gestaag zien groeien.

 

We zijn dankbaar voor de kansen die we hebben gekregen en zijn vastbesloten om onze klanten te blijven voorzien van de beste bouw- en renovatiediensten die mogelijk zijn. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw bouw- en renovatiedromen waar te maken!

Nieuwbouw op maat 

Een nieuw huis van A tot Z bouwen volgens jouw wensen? Solid House ontzorgt jou namelijk volledig. We nemen het volledig bouwproces over.

bottom of page