top of page
07b56345d1e24efcbaa0dc837dc96563.webp

Onze diensten

Contractors that you can trust

Algemene renovatiewerken

Bent u van plan uw huis te renoveren?

 

Een kleine of grote renovatie, van sanitair tot electriciteit, van fundering tot dakwerken, van appartement tot woning, reken op Solid House voor al uw renovatiewerken en verbouwingswerken overal in België.

 

Als u Solid House bij uw project betrekt, kunt u bouwen op één firma die de volledige renovatiewerken op zich neemt. Wij maken tevreden klanten met onze onberispelijke service, strikte naleving van termijnen, complete coördinatie en afwerking tot in de puntjes.

download.jpeg
gyprocwerken-schildersklaar.jpeg

Gyprocwerken

Solid House is de specialist voor het uitvoeren van al uw gyprocwerken. Wij voorzien ook eventuele isolatiewerken die voorafgaan aan het plaatsen van de gyproc. Zo staan wij in voor het totaalpakket indien u graag uw zolderruimte, muren of plafonds wil laten isoleren en afwerken met gyproc.

 

Gyproc zorgt voor een modern en strak resultaat en is zeer veelzijdig. Vandaar dat gyproc de meest voor de hand liggende oplossing is bij verscheidene renovatieprojecten.

 

Wanneer u een ruimte wil opdelen door middel van valse wanden of uw plafond wil verlagen, dan is het gebruik van gyprocplaten een echte aanrader. Deze kunnen met gemak voorzien worden van alle soorten isolatie om uw woonconfort te verhogen. Een praktische en betaalbare oplossing om uw huidige woning aan te passen aan de behoeften van uw gezin.

Offerte

 Nieuwbouw- , Verbouwing- of renovatieproject - Met Solid House heeft u hier de ideale partner in gevonden. Wij bieden alle diensten onder één dak aan waardoor u één aanspreekpunt heeft. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij luisteren graag naar uw plannen en ideeën. 

bottom of page